شما بایستی تخم مرغ را حداقل ۶ ساعت قبل درون سرکه قرار داده باشید.
اینکار را طوری انجام دهید که سرکه تمام سطح تخم مرغ را بپوشاند.
توجه داشته باشید که تخم مرغ تازه نه در سرکه و نه در آب شناور نمیشود
و بطور کامل غرق خواهد شد. پوسته تخم مرغ با سرکه واکنش داده
و تبدیل به یک لایه لاستیکی شکل و انعطاف پذیر میگردد.
وقتی که پوسته تخم مرغ کاملاً انعطاف پذیر گردید،
دهانه بطری را با وازلین چرب نموده سپس مقداری پنبه
را به الکل آغشته با احتیاط آتش زده و درون بطری بیندازید.
حال اگر تخم مرغ انعطاف پذیرتان را بر دهانه بطری قرار دهید،
طی یک واکنش ناگهانی به درون بطری مکیده میشود
و شگفت زده خواهید شد. دقت کنید اگر دهانه بطری خیلی تنگ باشد
آزمایش با شکست مواجه خواهد شد.
چنانچه تمایل به نگهداری این تخم مرغ دارید،