فتو علوم

علمی و آموزشی

فتو علوم

علمی و آموزشی

آزمایش های علمی-تخم مرغ شناور

تخم مرغ شناور


یک لیوان را تا نصفه آب کرده و یک تخم مرغ را داخل آن قرار دهد. مشاهده میشود که تخم مرغ داخل آب فرو میرود.

تخم مرغ را در آورده و حدود شش قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حل شود.

نکته علمی: نمک باعث بالا رفتن چگالی آب شده و شناور شدن تخم را راحت تر میکند.

در می یابد که چگالی تخم مرغ از چگالی آب شور کمتر است و روی آب شناور می ماند.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد